9/25/2006

Uued ööklubid

Neti.ee kasiinode ja klubide rubriigi alt leiab palju toredaid kohti. Näiteks on Tartus aastaid klubitamisest hoolimata vahele jäänud Anne saun. Võibolla on tegemist lihtsalt nii eksklusiivse ja vaid imekaardiga avaneva kohaga nagu viimastel kuudel kõigi meeli üleval hoidnud Sahh Pikal tänaval, mille olemasolu ei saa oma kogemusega veel keegi kinnitada. Tallinna meelelahutuskohtadest ilutsevad listis veel mitmed klassikud nagu Clubi Avenüü ja Decolte. Esimene on peale oma uuenduskuuri võlu kaotanud ning enam polegi seal võimalik kohata suurtes hulkades Tallinna inimrämpsu. Enamus on ümeber kolinud üle tee asuvasse Nimega baari. Decolte aga pidavat hakkama majutama Panoraami.
Kultuuriturismi huvilistele soovitaks Klondaiki, kuhu ise küll ei ole jõudnud sisse minna kuna ukse ette saabudes hirmutas akna pealt meelalt kõikuv naisterahvas naisseltkonna ära. Samas olevat seal hea toit ning naistele antakse ühena vähestest kohtadest Euroopas veel menüü ilma hindadeta. Kahetsusväärselt figureerivad aga hinnad meesisikute menüüs. Seega ideaalne paik girls nigh out jaoks kuna ettekandja ei tea kellele arvet tuua.
Mr. Robinson on samuti eksootika otsijatele. Reede õhtul esiukse ees fellatsiooni harrastanud paarike sümboliseerib seni seda kohta.
Sel nädalavahetusel X Club? Mitte segi ajada Sauna tänava kurikuulsa X baariga, kus saab nädalavahetuseti täitsa tasuta mitte glamuursete vähemustega tantsuplatsi pärast kakelda.

4 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

ma ei saa aru, kuidas alles nüüd siis sellise koha avastasid! ma juba ammu käin seal. kuigi aru ei saa, mida Sina seal teeksid-seal suts liiga feminiinne seltskond. igav võib hakata.

10:06 PM  
Blogger Mike said...

X club? karta on, sul on õigus. neid stripp kohti kerkib viimasel ajal iga nurga peale. küllap tahavad ka kohalikud keskaegset lesbishowd nautida.kuid kultuurilise kogemuse nimel olen paljuks valmis.

9:04 AM  
Anonymous Anonüümne said...

sorry jah, unustasin mainida, et pean silmas X-clubi. sul ikka telepaatilised võimed. oled päris tark poiss, ma vaatan.

12:18 PM  
Anonymous Anonüümne said...

This website was... how do I say it? Relevant!! Finally I have found something which helped me.
Appreciate it!

Here is my blog post :: online Commercial insurance

9:06 AM  

Postita kommentaar

<< Home