2/28/2005

87 trepiastet

.. on minu korterini. Olen viimased kolm aastat igapäevaselt üles alla tallunud ilma, et oleksin seda märganud. Võibolla see polegi oluline. Võibolla tõesti.

3 Comments:

Blogger Aare said...

See kõik siin kõlab juba nagu natukene keskpärane Hollywoodi film. Kõik algab sellega, et peategelane veedab ühe hullumeelse nädala rohke alkoholi ja pornograafia seltsis, saab sellest madalseisust vaevaga üle ning lahendab selle käigus olulisi maailmaparanduslikke filosoofilisi probleeme.
Seejärel hakkavad saabuma filmi kõrghetked, kangelane jõuab arusaamale, kui õnnelik ta tegelikult on ning avastab, et maailmas on niipalju esmapilgul tähtsusetuna tunduvaid detaile, mida ta nüüd tähele panema hakkab(filmi jaoks oleks parem muidugi trepiastmete arv asendada näiteks mingi aknal õitseva lillega).
Ja publik jääb ootama lõppkaadreid, äkki mingi armastus esimesest silmapilgust ja kiired pulmad mererannal ja ratsutamine päikeseloojangusse?

5:10 PM  
Blogger Mike said...

:D:D:D
Aarel on huvitav tähelepanek. Kuid pidage siis mind meeles kui saabub aeg, mil hakatakse andma välja parimaid keskpäraseid blogistsenaariume oskareid.
Kuid olgem ausad - minu elu on tegelikult ikka sada korda huvitavam kui siine hale naivistlik amerikanism. Headel aegadel veaksin välja isegi arvestatava Kolumbia suhetedraama. See aasta on muide hea aeg olnud. Kuid selle lugemiseks peate siis varsti raamatukauplusi hoopis külastma hakkama.

10:08 PM  
Anonymous Anonüümne said...

I have been browsing online more than 4 hours today, yet I never
found any interesting article like yours. It's pretty worth enough for me. In my view, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the web will be much more useful than ever before.

Feel free to visit my homepage - auto Insurance company ratings

11:06 PM  

Postita kommentaar

<< Home