7/22/2005

Tallinna uudised

Tallinnas on palju kohti, kuid mitte kuhugi kuhu minna. Eilse päeva kohvituuri tulemus on järgmine:
I koht Double Coffe Estonia puiesteel.
Positiivne üllatus. Inimtühi. Ettekandja ei lausunud tunni jooksul ühtegi sõna. See eest on kohvijookide valik parim, mis Eestis näinud. Hinnad Tallinna kohta isegi soodsad. Õhkond pole just eriti ergutav ning akna tagantki lippavad liiga kiirelt mööda tallinnakesklinnakeskmikud. Ice Mocca on väga hea.
II koht Roberts Coffe Viru keskuses
Ülehinnatud ning soomlasi täis tuubitud starbucks vannapee. 40 krooni kehva Mocca eest on sulaselge röövimine. Kuid teiselt poolt on tegemist päälinna parima ahisajate-pervertide (tuntud ka people watcher'ite nime all) varitsemiskohaga. Sättides ennast istuma vaatega peaukse poole on võimalus nautida 5 inimest sekundis inimmassi, mis pideva vooluna möödub.
III Stereo Harju tänaval
Paistab, et trendiinimesed on põgenedes lahkunud. Seletuseks peaks piisama tõdemusest, et ma olin seal. Suht ebasümpaatne koht mõttetu teeninduse, räpase lateksi ning närvidele käiva kõva muusikaga. Sellest viimasest võis järeldada, et trendiinimestel pole üksteisele suurt midagi öelda ning nende olemus rahuldub läikiva lateksi ja teiste omasuguste esteetilise naudisklemisega. Kohvi osas tavapärane probleem. Keegi pole neile öelnud, et Ice Coffe ei tähenda külmaks minna lastud lattet.

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Päev möödub ühest kohvikust teise käies... Trendiinimese elu on põnev, eks? :)

4:24 PM  
Blogger Mike said...

Väga. Pikad küüned, miniseelik ja Anu Saagim on veel puudu.

2:50 PM  

Postita kommentaar

<< Home