12/09/2005

Rindeuudised

Huvitav, kas ma pole marganud voi olen tabanud mingit uut trendi. Tanane Postimees kirjutab Tallinna uutest linnaosavanematest tuues ilusti valja nende akdeemiline ja tooalane kogemus-kompetentsuse. Pole lihtsalt kunagi marganud, et seda oleks prakitseeritud.
Igatahes 9 paeva parast maandun taas kodumaa pinnal. Ei jou ara oodata. Seega palun vabastada plaanidest ajavahemik 18 detsember kuni 17 jaanuar. Muideks kas keegi soovib jarsku mulle Tartus 21-22 detsember oomaja pakkuda?
Neljapaeval saabun NY, kus on seekord plaanis kulastada Metropolitan Opera La Boheme lavastust ning reedel NY Philharmonic kontserti.
Kohalik suursundmus, mis rikastab meie leongutest tuhjasid ning eksamiteks valmistumist tais pikkasid paevi, on lume saabumine. Arvestades seda, et eelmisel laupaeval mangisin tennist 23 kraadise pruunistava paikese kaes siis polnud selleks sokiks valmis. Ei taha lund! Paikest, cuba libresid ja randa!
Liskas on praegu viimane voimalus esitada oma joulukingituste transpordi soovid. Selle aasta minu vaieldamatud lemmikud on Ipod mini ja alla 100 taalased 5 megapikslised digikad.

5 Comments:

Blogger Aare said...

et siis plaanid kuu aega vältavat tagasitulekupidu? põnev-põnev.
ja loomulikult on minu tagasihoidliku häärberi uksed teile alati avatud, randa ja päikest ei paku, cuba libresid, saket ja öömaja aga küll :)

10:12 PM  
Blogger Mike said...

Tanan pakkumise eest. Annan oma tulekuajast peagi teada. Muide, mis arvate tagasituleku tahistamisest Tartus? Vanade heade aegade malestuseks.

4:21 AM  
Anonymous Anonüümne said...

Loodan, et siis ka minu seltskonnas natukene kangemast ära ei ütle :) ...nagu kunagi sai räägitud

Tellimuste esitamise tähtpäev on tänaseks (12.12.) juba ajalugu?

9:28 PM  
Blogger Mike said...

Tagasilend on 17 seega annab alati veel midagi korraldada. Ning Huberti seltskonnast kindlasti ara ei utle.

10:21 PM  
Anonymous Anonüümne said...

I every time used to read article in news papers but now as I am a user of web therefore from
now I am using net for content, thanks to web.



my web-site - commercial truck insurance rates

12:02 AM  

Postita kommentaar

<< Home