1/29/2006

Just


Kaisime tana Bearback Mountain'i vaatamas. Soovitan koigile - hiiglama suurelt kinoekraanilt kahe mehe ornutsemist igapaevaselt ei nae. Lugu iseenesest oli ullatavalt ebaameerikalik vaatamata sellele, et jutt oli kahest kauboist. Puudus liigne sentamentaalitsemine, actionile orienteeritus voi sokeerimisvajadus. Kuigi minu korval istuv Tamara nuttis pool ajast siis tuleb siiski arvesse votta, et ta teeb seda ka Walt Disney filmide nagu "Littlest Bunny" vaadates. Ei hakka siin filmielamust ara rikkuma ning liikset informatsiooni valja andma, kuid eks igauks voib ise vaadates jouda arusaamale, kumbal oli oigus - kas riskida armastuse ja onne nimel koigega voi mitte.
Uus semester erineb igatahes oluliselt esimesest. Esiteks on koik paevad suhteliselt tihedalt loenguid tais ning reaalselt tuleb mul taas paar tuhat lehekulge labi toodata. Samas on oppejoud superstaari mootu. Pole kerge panna auditooriumi huvituma puritaanide luulest voi siis Franklini suht kesparaselt kirjutatud memuaaridest. Islami kursuse oppejoud omakorda suudab teha uskumatult moistetavaks moslemite mottemaailma.
Seltskondlikul tasandil on samuti muutused toimunud. Ken on nuudsest minu korval toas residential assistant. Saab poimotteliselt palka oma toas istumise ja pidudel mitte kaimise eest. Rahvusvahelised tudengite hulka on lisandunud korealane, austerlane ning hispaanlane. Viimane, kes kannab nime Pablo ning kelle inglise keel on hispaanlasele kohane on nagu mulle eile teatada votnud mult ule "hot european guy " tiitli. No naeb suht kobe valja ka ning intellektuaalsel tasemel laheb ka hasti peale. Kas teie suudate nimetada rohkem kui 7 osariiki? Kui palju neid ongi? 20? Tegelikult on ta paris tore. Oppis minuga Bordeaux tapselt samal ajal.
Dana oli eile traditsiooniliselt heas meeleolus. Kutsus mind intensiivselt kell 1 oosel Nintendot mangima ning lubas futoonil krassida :) Austerlane vaatab ka kuidagi kiivas pilguga. Arvasin, et ehmatasin ta esimesel kohtumisel ara. Jutustas teine, kuidas kais metodistide kirikus kuigi katoliiklane. Kusides, kes mina olen vastasin siis ausalt uuest objektiivsest allikast saadud teabega, et satanist. Samuti paistab, et eelmise semestri kangelased on siirdunud uue taktka juurde. Kasti tana enda poole hangima tulla, kuna tal on "grass, pills and tons of alcohol". Huvitav millisest tahes NO eelmine aasta aru ei saadud.
Vaheaeg pani korraliku pontsu minu meelelahutus ja alkoholitarbimise vajadustele. Ei viitsi enam kaine peaga politsei saabumiski ara oodata enne kui tagasi uhikasse ronin. Vahemalt on viimased ohtud andnud voimaluse Angiega veidi tosisematle teemadel raakida. Paistab, et meie eelmise semestri uhised 'uued kogemused" tekitavad temas vahel ebamugavustunnet. Igaljuhul voiks ta endale boyfreindi leida. Kuid eks see ole ikka nii, et toredad, ilusad ja hea iseloomuga jaavad alati viimasteks :)
Lisaks veel avastus, et suurem osa inimesi siin maksavadki oma hariduse eest 100 000$. Siin on tore kull, kuid poolteist milli ma nuud kull valja ei kaiks.