3/09/2006

Maailma kiireimini arenenev riik. Ei, mitte Lati.

Equatorial Guinea is a poor country with few attractions aside from the beach and the many local bars. But it is precisely the underdeveloped, backwater feel - combined with the opportunity to party with the locals - that appears to attract adventurous visitors.

Lonely planetil on paris karmid tingimused. Lopuks olen suutnud asuda oma korgariduse paberini viiva paberi kallale. Selgub, et just see poole miljoniline alaarenenud riik on maailma kiireima inimarenguga. CIA factbook annab Ekvatooriaal Guinea ostujouks 20% suurema numbri kui USA puhul voi lausa 1/3 vorra korgema kui Sveitsil voi Iirimaal. 50 000$ vorreldes naiteks Eesti 16 400$. Samuti kahvatub Eesti majandusime URO arenguraportis vaidetava 1990-2003 majanduskasvu korval, mis on 16.8%. Arvestades, et riigi elanikonna keskmine vanus on 18 aastat siis naen suurt voimalust teismeliste tarbimisuhiskonnale turustamisele. Samas pensioniplaanidega vist ei tasu minna kuna keskmine eluiga jaab alla 50 aasta. Miskiparast on nuud oluliselt selgem, miks Sir Mark tuntud ka kui Thatcheri poeg soovis revolutisooniga veidi katt proovida selles nafta rikkas vaikeriigis.
Kuid tapselt nagu meie voime praegu vesise suuga vaadata pealt, kuidas korrumpeerunud vaikeriik saab uleaujutatud Lamborginidest ja villadest voivad EGlased vaid unistada 58% SKP kasvunumbrist, mis Tsaad 2004 aastal valja voib panna.
Kes utles, et revolutsioonile ei leidu tanapaeva maailmas sobivat pinnast? Revolutsioonilised politoloogid uhinegem vol 2.!

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

An interesting discussion is worth comment. I do think that you need
to write more about this subject, it may not be a taboo subject but typically people do not talk about these
topics. To the next! Best wishes!!

Here is my blog post compare car insurance quotes online :: :
:

12:53 AM  

Postita kommentaar

<< Home