2/22/2007

Poliitilise korrektsuse lapsesuu Anu Välba

Viimastel päevadel avaldatud uudis eesti koolitüdrukute prostitutsioonilembusest on suurepärane näida massihüsteeriast uudise peale, mis ei sisaldanud mingit statistikat arvude kohta.
Anu Välba juhatab Paaris teema sisse poliitiliselt korrektse repliigiga, et "Veelgi hullem! (faktist, et koolilapsed tegelevad prostitutsiooniga) 48% on eestlased!" Loomulikult, mis seal venelastest üllatuda. Need juba sündised litsid. (loe:iroonia)
Lisaks sellele jätkub vestlus, et oi 48% kooliõpilastest on prostituudid. Samuti selgub vestlusest kahe koolinoorega, et vahel on ikka keeruline, kas tegemist on prostitutsiooniga või lihtsalt mingi "värk".

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

mina jällegi vaatasin ja imestasin kanal 2 uudistereportaaži häälte ostmisest. diktor: "ka kanal2 nägi hääletuspaigas mitmeid võimalikke häälteostmisele viitavaid tõendeid, mida teile nüüd ka näitame". järgnes intervjuu kahe veidi ärajoonud näoga vanamehega, kes korrektselt kõikidele küsimustele vastasid, aga keeldusid avalikustamast, kellele nad hääle annavad. reporteri kommentaar: "nagu te nägite, oli tõesti valmisjaoskonnas liikvel mitmeid kehva väljanägemisega inimesi, kes ei teadnud, mida nad sinna tegema olid tulnud" (vms) ???

10:13 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Hi! I'm at work surfing around your blog from my new iphone 3gs! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

my site - classic car insurance online

5:13 PM  

Postita kommentaar

<< Home