4/03/2005

Spasmilised nädalavahetused

Reedesele filmimaratonile, mille käigus suudsin ära vaadata 6 filmi enne kui diivanil juba magama jäänud T. ja kohe uinuva K. ära saatsin. Ei suudagi kohe öelda milline neist filmidest, alates klassikast "Dr. Strangelove" ja lõpetades kerglase teismeliste filmi "Cruel Intention III", parim oli. Kuid selle nädalavahetuse laul pärineb hoopiski suhetedraamast, mis dramatiseeris mind siiski oluliselt vähem kui mõnda teist inimest, kes seda soovitas. Ning üldsegi, kui soovite taolise zanri filmi vaadata siis minge Sõprusesse 5X2 kaema. Kuigi linna kesköised avalikud tualetid (loe: bussipeatused) on imalavõitu eksitavat reklaami täis riputatud ning selle tagajärjel on pühapäeva pärastlõunal kassa taha tekkinud Sõpruses seni nägematud 10m järjekorrad ja esmapilgul võib tunduda, et saal on juba välja müüdud, võtke süda rindu ja oodake oma kord ära, sest wannabedest koosnev seltskond ei täida 1/4 kohtadestki. Te pole seda minu käest kuulnud, kuid 5X2 on täitsa hea prantsuse film.

Viimasest kolmest etendusest, mida vaatamas on saadud käia olen kahel korral istunud esireas. Arvestades meie uuete saalide "modernsust" siis mustas kastis ja Põrgulaval ei tähenda see sugugi üle nina lavaääre vahtimist, vaid üksnes lisaruumi jalgade sirutamiseks ning närvipinget kartusest saada tabatud lisaks suust väljuvatele sõnadele sealt samast purskuvate kehaeristustega. Kellel õhtul viis tundi vaba aega siis tasub kindlasti "Tõde ja õigus vol.2 " kaema minna. Vana hea teatrikunst. Ei mingit avangardi ega seksi (kui siis ainult süütul moel). Ning Nüganeni töötluses on Maurus mõnus antisemiidist vanamehenässakas, tõeline Eesti kultuurikuju. Indrek on tüüpiline eesti mehe steriotüüp - täielik flegma. Remilda väljamaa värgist segaseks ja kõduraks jäänud skiso.
Ning õppige vene keelt! Oldakse juba hiljaks jäänud kui riidejärjekorras tulevad minu taga seisvatelt noormeestelt lubadused, et minnakse vene keele kursustele. Vahepeal tundus, et pea pooled stseenid on puht meie kunagises riigikieles.

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Every weekend i used to pay a quick visit this site, for the reason
that i wish for enjoyment, since this this web
site conations really fastidious funny material too.


Take a look at my website :: cost cheap car insurance

8:58 AM  
Anonymous Anonüümne said...

wonderful points altogether, you simply gained a logo
new reader. What may you recommend about your publish that you just made some days ago?
Any sure?

My web page coverage auto insurance

9:06 PM  

Postita kommentaar

<< Home