7/29/2005

Hedonsimi raske koorem

Mandumine. Eriti finantsiline. Nüüd ma tean, mis tunne on inimestel, kes ootavad mil rikkal onul jalad kiiremini külmaks tõmbuksid, et saaks oma tööst vaevamata käed pärandile külge ajada (ärge saage valesti aru. käed on küll vaevamata, kuid seeeest on pea kulunud). Suured rahamäed, mida on oodatud juba kuuke ei taha ega taha saabuda. Järjekordne "absoluutselt kindel" ostja paistab siiski olemas olevat ning teisipäeval saab eellepingu sõlmida. See aga tähendab, et maailma rahanduslikest, kultuurilistest ning poliitilistest pealinnades on minu ainus koorem limiiti ületanud krediitkaardid.
Pidu katku ajal on omandanud samuti täiesi uue tähenduse. Iga kord ootab põnevusega, kas seekord teatab allakäinud trendikoha ettekandja lemiidi ületamisest või mitte. Õnneks on palga päevani veel üknes 3 päeva...
Igaljuhul nii ligikaudu 10 päeva pärast on minek. Kuid enne seda tahaksin kõiki näha. Selleks on mitu varianti:
a. piknik Kadrioru pargis . Tegevusaeg pühapäevasel pärastlõunal
b. drinkamine minu uues lemmik kohas Kaubahalli kõrval asuvas Leonardo (loodetavasti siiski mitte di Caprio) lounge-baar-restoranis. Paistab olema uus koht. Mõnusad soojad toonid, perfektne teenindus, AINUS ja võttes arvesse seda, et ma viimaste nädalate jooksul olen enamvähem kõik Tallinna kohvijookide tarbimiskohad läbikäinud, arvatavasti tõepoolest AINUS koht kus osatakse teha jääkohvi. Krooniks kõige selle juures Tatu hinnatase. Millele järgneks pidu hommikuni Prives, Bonbonis või siis lihtsalt kuskil kultuurikeskuse katusel. Tegevusaeg reede või laupäeva õhtu
c. grillimine Pääskülas. Hoiaksime rahvustraditsioone kõrgel. Tegevusaeg laupäeva.
d. juhul kui saaksime logistiliselt kombineeritud väike väljasõit Kaberneeme, Jugala joale või laulasmaale. Tegevusaeg laupäeva pärastlõuna.
Valik on teie. A? B? C? D? või hoopis E? ABCD?

2 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Eeldades, et kõik plaanid käivad ikka järgmise nädalavahetuse kohta, siis läheks minu hääl üritusele, mis toimuks pühapäeva pärastlõunal/õhtul, käesolevast valikust siis ilmselt piknik Kadriorus.

4:16 PM  
Anonymous Anonüümne said...

b või c. praeguste "suveilmadega" on katuseta ürituste plaanimine ilmselge fashion no-no...

7:38 PM  

Postita kommentaar

<< Home