10/10/2005

Kroonika

No nii. Seni metsikuim nadalavahetus on seljataga. Kes oleks voinud arvata, et minuga joomine on tosiselt lobus :) Sellel kurikuulsal sekuaalfustratsiooni ja huumorimeele korrelatsiooniskaalal uletan jarjest uusi korgusi. Tipphetked sisaldavad kell 4 hommikul alasti (no hea kull, mitte paris) labi niisutite jooksmist, esimest klubi kulastust, mille vanusepiirang 18 ja sulgemisaeg 01:00, SUV pagasnikus liiklusonnetuse valtimist ja poolt tosinat scrappi Facebookis (kohalik orkut) sonadega rock's, wild one, crazy ning dance machine.
Fall brake'i nadala tippsundmused saavad olema: 1. date Shane O'Shea look-a-like'ga. Loodetavasti ei saa ma seekord suudistusi deiti taisjootmisest. Vaikse vihjena voin oelda, et pooleteist meetriste korea paritolu neidude valulavi on uks tequila shot. 2. "Harry Potteri" pidu.
Uhesonaga viimase hedonismilaine mojul ning vajadusest moraalituse ja rikutuse testides esimesse dekadiili kuuluda lukkub minu tulevikuplaanide tegemine edasi oktoobri loppu. Samuti annaksin siinkohal ametlikult teada, et nuudsest olen rahvusvaheliste suhete realist.
God Save Europe!

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Nice post. I was checking constantly this blog and I'm impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such information a lot. I was seeking this certain info for a long time. Thank you and good luck.

Also visit my weblog ... cheap car insurance ohio

1:58 AM  

Postita kommentaar

<< Home