1/03/2006

Sakib. Täiega

1. Reformierakonna juhtivpoliitikud räägivad igas teises lauses "kristlikest väärtustest"
2. Eest homod võiksid ikka raha kokku panna ja PR nõustaja võtta. No ei ole ikka ilus telekast vaadata. Peab kaamera ette laskma ikka vaid lesbilise beibe, kes Eesti kõvadel heteromeestel ikka seksuaalfantaasiaid äratab. Üldse on tunne, et esindajad istuks parema meelega vaikselt kapi nurgas, kuid kui nüüd ikka millegi otsustamiseks läheb siis ei jää muud üle kui lasta ennast tirida vägisi kaamera ette. Kuid milline normaalne inimene tahakski Eesti meedia hammaste vahele sattuda?
3. Raport sakib inimestega manipuleerimise pärast. Kahe blondi eesti esigay väänlemine uudistes nägi ikka kole välja. Nad peaks panema mingid vastassugudest peletised ka telekaekraanile siis oleks 2/3 rahvast ka "kristlike" abielud keelustamise poolt.
4. Politseikroonika rassism sakib. Näitasid pikka reportaazi, kus mustanahalist väljamaalast skinnheadid Vabaduse väljakul kiusasid. Lugu algas päevavalges ning lõppes laternapostide valguses. Seega vähemalt oma poolt tundi kestis aktsioon. Kas keegi läks appi? Kas ajakirjanikud kutsusid politsei? Kus sa sellega. Naljakas vaadata ju kuidas must loom trikke teeb. Kurat. Sellised tuleks kuskile kannabilistlike hõimude juurde tõsielu showd tegema saata.
5. Postimees Online - USAs varastati ema Theresat meenutav kaneelisaiake
6. Sakib et kõikjal sakib. Mis sest et mõnes kohas vähem kui teises. Täna sakkis siin täiega. Vot nii

3 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Lugesin Lisette Kampuse Päevalehes ilmunud artikli netikommentaare - suuremalt jaolt olid arvamused rubriigis "inimsoovärdjad kinni panna". lihtsalt masendav, kui ebatolerantsed inimesed on. tuleks midagi peale hakata selle "hoiakute kujundamisega": a) ilusamad homoseksuaalsed pulti b) vastav reality-show välja mõelda või avada "Naistevahetus" ka nt homoseksuaalsetele paaridele - "Partnerivahetus"!

10:51 AM  
Blogger Mike said...

Arvestades teema populaarsust siis võiks isegi TV3 idee maha müüa. Kardan küll, et võiduna peaks olema kolimine välismaale. Kaotajad võib aga rahva kätte linšimiseks anda.
Mis puutub inimsoovärdjate kinnipanemisse siis olen 100% nõus. Kahjuks on probleem ühiste kriteeriumite paika panemisel. Hea aluse peaks kindlasti saama delfis komentaaride kirjutajate uurimisest.

10:41 PM  
Anonymous Anonüümne said...

We are a group of volunteers and opening a new scheme in our community.
Your site provided us with valuable info to work on. You have done a formidable job and our entire community
will be thankful to you.

my web site ... instant car insurance quote online

4:09 PM  

Postita kommentaar

<< Home