1/31/2006

Igauhele oma soomishaire


Homsest hakkab meil selline tore voistlu nagu, kes suudab 1. maiks kaotada enim protsente oma kehakaalust. Esimene koht saab 250, teine 150 ja kolmas 100 taalase kinkekaardi. Kull on hea, et olen oma arstitadi kulastatustel ules korjanud soomishairete voldiku. Saan endale sobiva valja valida. Buliimia kolab oluliselt nauditavamalt kui anoreksia. Eriti kui arvesse votta, et kolm korda paevas on rootsi lauas toitlustamine nii kui nii.
Kahjuks oli endal kull plaanis jargnevate kuude jooksul kaotamise asemel paar kilo lihasmassi juurde koguda. Kuid 250 taala eest saaks ikka niiiiiii palju sokolaadi Walmartist :)

2 Comments:

Blogger stevha said...

kahju, et mul ei ole sellist arstitädi ... peaks sõjaväest pääsemiseks ka buliimikuks hakkama! siiski parem ei risiki tervisega :) seega prooviks ise ka mõne kilo juurde võtta ... lihasmassi loomulikult

12:33 PM  
Anonymous Anonüümne said...

I do not create many responses, however I browsed a few remarks here "Igauhele oma soomishaire".

I actually do have 2 questions for you if it's allright. Could it be only me or does it seem like a few of the comments look as if they are left by brain dead people? :-P And, if you are posting at additional places, I would like to follow everything new you have to post. Could you make a list of the complete urls of your social sites like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

Also visit my homepage ... find cheap car insurance

8:30 PM  

Postita kommentaar

<< Home