3/24/2006

vAiKe

Siiski on kahju, et Lennartile ei ole meie tipp-poliitikute hulgas leidunud võrdväärset karismaatilist liidrit, ideede-inimest, kes hoiaks Eestit libisemast endaga rahuloleva tähelepandamatu väikeriigi staatusse.

No toepoolest kallikesed! Eesti ongi tahelepandamatu vaikeriigi staatuses. Ning kui aus olla siis just see eesmark peakski meil olema. Vaike uhiskond, mille kodanikud on rahul ning mis oleks eemal koigest tanapaeva maailma tahelepanu vaarivatest asjadet nagu SARS, linnugripp, maavarinad ja pommiplahvatusesd. Ning kui eesti inimene ei peaks oma korteri ruudu eest maksma suhtarvus kolm korda enam kui soomlane siis voiks elu isegi paris hea olla. Peaks alustama liikumise, et ei maksa Tallinna kesklinnas Helsingi hinda. Praegu kusitakse meil 30 000 ruudu eest ja teisel pool lahte 40 000. Kallikesed pole marganud, et iseig absoluutarvudes on Helsingi odavam vottes arvesse sealse keskkona lisavaartusi.

1 Comments:

Anonymous Anonüümne said...

Hello it's me, I am also visiting this website regularly, this web site is truly nice and the viewers are actually sharing pleasant thoughts.

Feel free to visit my blog: auto insurance online quote rate

8:04 AM  

Postita kommentaar

<< Home