3/27/2006

Eesti pseudoidentiteedi metamorfoos

Uleminekuuhiskonna lastehaigustega on nuud lopp. Enam ei ole oluline, kas sa naid edukas, ilus ja rikas. Nuudsest loeb vaid see, kas sa naid POTENTSIAALSELT edukas, ilus ja rikas.

6 Comments:

Blogger Aare said...

Päris põnev oleks näha kedagi, kes näib potentsiaalselt ilus :)

11:30 AM  
Blogger Mike said...

Soovitan keerata telekakraani lahti totaalse muutumise ajal. mida nad uritava seal maha muua?
kuigi kahvli saates hakkas neist naisterahvastest kull kahju sest esiteks polnud nende valimusel suurt midagi viga ning teiseks nuga nende probleemide puhul ei nainud ka oige lahendusena.

6:06 PM  
Blogger Aare said...

heh, kummaline, et sa eesti meediamaastikuga rohkem tuttav oled kui mina või teised kodu-eestlased :) kas ameerikas on igav? ;)

6:55 PM  
Blogger stevha said...

olen mikega nõus, hale blamaas totaalset muutumisest. kuigi jah, ka mina ei leidnud, et nood naisterahvad oleksid vajanud ilukirurgilist abi. pigem oleks neile vaja olnud just hingelist abi.

kuid vaata, potentsiaalselt saab ilus olla ehk ilukirurgia abil väliselt, aga sisemiselt? seda on väga raske potntsiaalselt ilusaks saada ...

12:06 AM  
Blogger mooses said...

inimesed on nii sügavmõtteliseks läinud... paneb kohe rõõmust ahhetama. aga sisuliselt olen nõus. ja mis muud mul üle jääksgi. hüüda kõigest väest "ilukirurgia lahendab kõik probleemid" on samasugune poliitiline ebakorrektsus kui tõmmata moslemi ja terroristi vahele võrdusmärk.

2:09 PM  
Anonymous Anonüümne said...

Good day! Would you mind if I share your blog with my twitter
group? There's a lot of folks that I think would really enjoy your content. Please let me know. Thanks

Here is my webpage ... auto insurance quotes comparison online

1:52 AM  

Postita kommentaar

<< Home