4/10/2006

Katk enne pidu

Nädal on jäänud lõputöö eelkaitsmiseni. Kuidas kaaslõpetajatel asi edeneb? Saatsin oma 42 lk Taageperale ära. Vastuseks sain, et raamistik on tugev ning esimesed 18 lk sobivad. No jah, eks ameerikalikult pea eneseusku üleval hoidma. Igatahes, mis puutub statistikasse siis kästi lugeda artiklit. Õnneks selgus, et olen üksnes tänapäeva politoloogia maailmas valitseva trendi ohver. Peame kõik õppima reaalteaduste eeskujul paremini tegema. Saab huvitav nädal olema. Eriti arvestades seda, et korrelatsioonid on kõik omadega p...s peamiselt ühe grupi pärast, kus anomaalia sisse tuleb. Aga keda see kvantitatiivsete meetodite puhul huvitab. Kuid tõepoolest, keda üleüldse huvitab. Peasi, et saab alma materale äitah öelda ning üksteisest mõneks ajaks puhkus võtta.
Kohalikul rindel valitsevad tüdimuse meelolud. Reede õhtulgi on parem kodus filmi vaadata kui sügisest kolm korda väiksema massiga naaberühika spordipoiste läbule ronida. Laupäevane hipide trummide ja pilvekestega Dana sünnipäeva suutis veidigi helgemaks teha ameeriklaste lemmikala euroopa poiste seksuaalne ahistamine. Seekord oli ohvriks õnneks Pablo. Eesti neiude tagasihoidlikus ja reserveeritus hakkab mulle viimasel ajal aina enam sümpatiseerima.
Paistab, et kogu kollektiivi on haaranud semestri lõpu ootus. Tähistasime ühe kuu pärast saabuvat finisijoont kohaliku suurima künka otsa ronimisega. Vaatamata sellele, et ilm oli viimaste päevade 25 pluss tasemelt 20 lähedale langenud suutsin siiski ennast ära kõrvetada. Peab California jaoks ikka Walmartist kreemi tooma. Ei jõu seda katku järgset pidu ära oodata.

4 Comments:

Blogger laura said...

a mul ei olegi eelkaitsmist, ühtegi lehekülge bakat samuti veel mitte. a see-eest on selline süngevõitu eelaimdus ja avaldus kuuajalise õppepuhkuse välja võtmiseks.

4:11 PM  
Blogger P. said...

a mul on see juba üleüldse selja taga, lakkuge panni!

6:19 PM  
Blogger Mike said...

No kui diplomit kätte ei saa siis tulebki kuskil teenindusasutuses lakkuma hakata.

12:38 AM  
Blogger märt said...

aga ei, mario sootnal polnud vist keskharidustki ning kõrgemata oleg rebane suudab isegi miljoni välja käia vajadusel

10:12 PM  

Postita kommentaar

<< Home